Lid worden bij L.T.C. Wings-Blokker
Wij zijn een gezellige, bruisende tennisvereniging in Oosterblokker met 6 prachtige verlichte kunstgrasbanen! Er worden het hele jaar door veel activiteiten georganiseerd voor jong en oud. De tennislessen worden gegeven door de professionele tennisschool All-IN. En er is een mini-court voor de jeugd. Meer dan genoeg redenen dus om lid te worden!

Je bent al vanaf 5 jaar welkom bij ons. We hebben geen wachtlijst, dus je kunt direct lid worden.
En voor jeugdleden hebben we een extra voordeel: als je tennisles bij ALL-IN neemt op ons park, draagt L.T.C. Wings-Blokker € 25,- bij aan het lesgeld.

Hoe word ik lid?
We hebben verschillende lidmaatschapsvormen. Kijk voor meer informatie en alle inschrijfformulieren op de pagina "Lidmaatschap".
Je kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen met de ledenadministratie.

Contactgegevens Ledenadministratie

Nicole van Beckhoven
ledenadministratie@ltcwingsblokker.nl

Bankrekeningnummer L.T.C. Wings-Blokker
NL82 RABO 0307 751643

Meer informatie over L.T.C. Wings-Blokker?
Download hier ons informatieboekje. Hierin vind je allerlei wetenswaardigheden en praktische zaken hoe het er bij L.T.C. Wings-Blokker aan toe gaat.