Wist je dat we op 17 november 2017 alweer ons 45 jarig bestaan vieren!!

 

                                            Nieuwe matten  - altijd vegen

De afgelopen jaren is er veel de vraag gesteld van wanneer moeten we nu vegen. Maar ook de opmerking, we vegen wel maar zien geen resultaat. De afspraak die we toen samen gemaakt hebben, is dat we vegen als het zand handdroog is.

Door een goede tip van een Wings lid hebben we nieuwe matten voor het vegen aangeschaft. Het voordeel van deze matten is dat je het resultaat direct ziet. Bovendien blijft het zand niet aan de mat hangen of komt het erop te liggen (bij de oude matten) zodat je het mee de hoek in sleepte.

Om geen enkele twijfel over wel of niet vegen te laten bestaan spreken we met elkaar af dat                     er altijd geveegd moet worden.

De onderhoudsploeg merkt nu al dat de banen er mooier bij liggen. Bovendien ligt er minder zand in de hoeken waar de matten ophangen.

                                              

                                                  Duurzaam

Het bestuur heeft met de firma Hommersen Solar de afspraak gemaakt dat zij een dertigtal zonnepanelen op de kantine van de Wings mag plaatsen. Uiteraard binnen een aantal afspraken. Bij de Gemeente Drechterland  ligt nu de aanvraag om dit te mogen uitvoeren. Hiermee zet de Wings een goede stap in het zelf opwekken van energie. De verwachting is dat het begin 2018 uitgevoerd zal worden.