HOE VUL JE JE KANTINEDIENST IN:

• je gaat naar mijn.knltb.club ,zoek vereniging Wings, klik op L.T.C. Wings-Blokker en log in met de gegevens die je per mail (10 januari) hebt ontvangen.
  • In het scherm wat opent zie je diensten waarvoor je jezelf kan inplannen.

- Wit = een dienst die al door een ander ingevuld is.

- Groen = een dienst waarvoor mensen gezocht  worden

- Blauw = een dienst waarvoor je je hebt ingeschreven

• Het rooster 2018 is van 1 maart 2018 -28 febr 2019.

Met de knoppen “vorige”, “volgende”, “vandaag” kun je door de maanden bladeren

• Je klikt op een dienst in het groen en plant jezelf in door op de knop “inplannen” te klikken
  • De diensten die je het ingepland staan onder “jouw diensten”. (Dit is te zien op tablet naast het rooster en op een mobiel onder het rooster)
  • Zelf uitschrijven voor een dienst is (nog) niet mogelijk, neem dan even contact met mij op.
  • Uitschrijven kan totdat het rooster vol gepland is, daarna zelf een vervanger `zoeken of met iemand van dienst ruilen

REGELS VOOR HET DRAAIEN VAN KANTINEDIENSTEN

• Ieder seniorlid vanaf 18 jaar draait 8 uur kantinedienst, dit kan door 2 kantinediensten van 4 uur of enkele kortere diensten van 2 uur

Hierop zijn een aantal uitzonderingen:

-leden van 70+ zijn vrijgesteld.

-leden van 65+ tot 70 jaar draaien 1 kantinedienst van 4 uur.

-bestuur en commissieleden draaien 1 kantinedienst van 4 uur.

• Als er activiteiten niet doorgaan, heeft de bardienstplanner het recht om je dienst te verplaatsen uiteraard in overleg ( je dienst komt dus niet automatisch te vervallen).
  • Er kan 1 kantinedienst afgekocht worden : Kosten E 30,-
  • Ben je dit jaar lid geworden, neem dan even telefonisch contact op ( Bep, tel 249376), dan plannen we je dienst in met een ander lid, zodat je de eerste keer niet alleen staat.
  • Dit geld ook voor leden die vorig jaar lid zijn geworden, maar nog geen kantinediensten hebben gedraaid.
  • En leden die dit jaar de leeftijd van 18 jaar hebben bereikt.

Dit is alles.

Heb  je nog vragen, stuur dan een mailtje naar kantine@ltcwingsblokker.nl of bel me even Bep Karsten, tel 0229-249376.