Hoe vul je een kantinedienst in?

• Ga naar mijn.knltb.club en log in met de gegevens die je per mail (10 januari 2018) hebt ontvangen.
  • In het scherm dat opent zie je diensten waarvoor je jezelf kan inplannen.

- Wit = een dienst die al door een ander ingevuld is.

- Groen = een dienst waarvoor mensen gezocht  worden.

- Blauw = een dienst waarvoor je je hebt ingeschreven .

• Het rooster 2018 loopt van 1 maart 2018 -28 februari 2019.

Met de knoppen “vorige”, “volgende”, “vandaag” kun je door de maanden bladeren

• Je klikt op een dienst in het groen en plant jezelf in door op de knop “inplannen” te klikken.
  • De diensten die je het ingepland staan onder “jouw diensten”. (Dit is te zien op tablet naast het rooster en op een mobiel onder het rooster).
  • Zelf uitschrijven voor een dienst is (nog) niet mogelijk, neem dan even contact met Bep Karsten op (0229-249376).
  • Uitschrijven kan totdat het rooster vol gepland is. Daarna zelf een vervanger zoeken of met iemand van dienst ruilen

Regels voor het draaien van kantinediensten

• Ieder seniorlid vanaf 18 jaar draait 8 uur kantinedienst. Dit kan door 2 kantinediensten van 4 uur of enkele kortere diensten van 2 uur.

Hierop zijn een aantal uitzonderingen:

- leden van 70+ zijn vrijgesteld.

- leden van 65+ tot 70 jaar draaien 1 kantinedienst van 4 uur.

- bestuur en commissieleden draaien 1 kantinedienst van 4 uur.

• Als er activiteiten niet doorgaan, heeft de bardienstplanner het recht om je dienst te verplaatsen uiteraard in overleg ( je dienst komt dus niet automatisch te vervallen).
  • Er kan 1 kantinedienst afgekocht worden: kosten € 30,-.
  • Ben je dit jaar lid geworden, neem dan even telefonisch contact op (Bep, tel 249376). Dan plannen we je dienst in met een ander lid, zodat je de eerste keer niet alleen staat.
  • Dit geldt ook voor leden die vorig jaar lid zijn geworden, maar nog geen kantinediensten hebben gedraaid.
  • En leden die dit jaar de leeftijd van 18 jaar hebben bereikt.

Dit is alles.

Heb  je nog vragen, stuur dan een mailtje naar kantine@ltcwingsblokker.nl of bel me even Bep Karsten, tel 0229-249376.

Inloggegevens niet ontvangen of kwijt?
Geen inloggegevens ontvangen of kwijt voor mijn.knltb.club? Stuur een mail naar Nicole van Beckhoven, ledenadministratie@ltcwingsblokker.nl.