Beste Wingslid,

Misschien denk je er nog helemaal niet aan vanwege de nachtvorst en de soms neerdwarrelende sneeuwvlokjes, maar het voorjaar zit er toch echt aan te komen. Dus tijd om je tennisspullen te inspecteren en na te gaan of je de slagen nog beheerst om het je tegenstander moeilijk te maken.

Hoewel je tegenwoordig bij Wings het hele jaar door een balletje kan slaan, lijkt het er op dat er veel leden zijn die een winterslaap houden en nog leven met de gedachte dat het tennisseizoen in het voorjaar wordt geopend. Het mooie nieuws is: Wings helpt daarbij!

Op zaterdag 3 maart wordt bij Wings het openingstoernooi georganiseerd. Je hoeft niet vroeg uit de veren, het start met inlopen vanaf 15.30 en de eerste partijen beginnen om 16.00 uur.

Het gaat om dubbelspel en elke combi is toegestaan (dubbel, mix, ouder-kind). Indeling op sterkte. Introducees zijn toegestaan.

De planning is dat iedereen 3 wedstrijden van 40 minuten speelt. De wedstrijden zijn om 20.30 afgelopen. Tussendoor zorgt de wedstrijdcommissie voor soep en een broodje. Heb je zin om mee te doen, geef je dan met partner op via toernooi.nl, uiterlijk 28 februari 18.00 uur. Tot ziens op 3 maart!

De wedstrijdcommissie.

PS. Het openingstoernooi is een mooie opwarmer voor de clubkampioenschappen senioren (mix en enkel) die tussen 14 en 25 maart gespeeld worden. Zoek alvast een partner en markeer die periode in je agenda! Opgeven kan inmiddels ook al via www.toernooi.nl.