Beste competitiespelers,

Wat hebben we 27 mei een mooie afsluiting gehad van de voorjaarscompetitie met een zeer geslaagde bbq en mooie winnaars. Alles was weer super georganiseerd, mijn complimenten.

Inmiddels zijn de teams voor de najaarscompetitie weer ingeschreven bij de KNLTB. Ondanks dat de Najaarscompetitie nog moet beginnen is de inschrijving voor de WINTERCOMPETITE (Regio Winter Buiten Competitie, RWBC (Regio Noordwest)) al geopend.  Doordat er steeds meer tennisbanen zijn waarop het hele jaar door getennist kan worden is de RWBC een mooie gelegenheid om lekker buiten aktief te zijn. Ook voor de tennissers die graag willen tennissen maar die eerst nog ervaring willen opdoen is in de RWBC plaats in de 8/9 competitie. Zelf ben ik, samen met 3 teamgenoten,  via de voorjaarscompetitie 8/9 enthousiast geworden om ‘echt’ competitie te gaan spelen. Ook twee invallers zijn enthousiast geworden. Het is gewoon heel leuk om samen als team aktief te zijn met het spelletje tennis.

INSCHRIJVENMOGELIJKHEDEN RWBC 2017/2018: Zondag Dames 17+, Heren 17+, Gemengd 17+, DD 35+, HD 35+, GD 35+ en 8&9.

De 8&9 competitie wordt gespeeld op donderdag of zondag.

De speeldagen zijn: 12 nov, 26 nov, 10 dec, 14 jan, 28 jan, 11 feb, 4 maart. De inhaaldagen zijn: 19 nov, 3 dec, 7 jan, 4 feb, 11 maart, 18 maart.

Het lijkt nog ver weg maar de inschrijvingen dienen al vóór 1 september binnen te zijn. Dat is best snel, zeker als je heerlijk ontspannen geniet van je vakantie. Inschrijven kan bij: aripolderman@hotmail.com of anja.koen@quicknet.nl .

We hopen op veel enthousiaste reacties

Anja Koen