Bangert Toernooi 2018: de 42e editie!

Van 11 t/m 19 augustus trekken sportiviteit en gezelligheid samen op tijdens de ‘9-daagse’ van Blokker. Het Bangerttoernooi trekt jaarlijks tussen de 350 en 400 deelnemers die meedoen in de categorieën 4 t/m 8 (dames- en herendubbel, gemengd dubbel en enkel). Hieromheen wordt er van alles georganiseerd zoals activiteiten voor de jeugd en op zaterdag 18 augustus de traditionele feestavond met muziek en een loterij.

Tijdens en voorafgaande aan het toernooi kunnen wij een extra paar handen goed gebruiken. Zoals ook vorige jaren steeds is gebeurd, willen wij ons tennispark tijdens het Bangerttoernooi weer van haar beste kant laten zien en van leuke aankleding voorzien. Opbouwen willen wij doen op vrijdag 10 augustus en vanaf 10:00 uur staat de koffie klaar. Heb je die dag een paar uurtjes over om op te bouwen en wil je ons helpen, dan zien we je graag. Na afloop van het toernooi zal het tennispark ook weer opgeruimd moeten worden. Ook dit jaar willen we meteen de zondagavond na afloop van het toernooi opruimen en ook hierbij kunnen wij wat extra goed hulp gebruiken.

Tot slot willen wij na het succes van de vorige jaren ook dit jaar weer tijdens het toernooi verse appeltaart gaan verkopen in de kantine. Aangezien wij zelf niet allemaal keukenprinsen en -prinsessen zijn, zijn wij op zoek naar taartenbakkers. Dus zijn jouw appeltaarten absoluut de lekkerste en zou je één of meerdere appeltaarten willen schenken, dan horen wij dat graag.

Wil je ons helpen bij het op- dan wel afbouwen en wil je één of meerdere appeltaarten bakken, mail dan naar bangerttoernooi@gmail.com. Je zou ons enorm helpen en alvast heel erg bedankt!

De toernooiweek zal in Italiaanse vakantiesferen worden gebracht. Dus “reserveer tijdig uw campingplek” door in te schrijven. Klik HIER om in te schrijven.

Inschrijven kan t/m zondag 29 juli.

Graag tot ziens bij de Bangert!  

Met sportieve groet,

Bangertcommissie (Erik, Wendy, Mieke, Erica, Sandy, Perry, Mirjam en Arjan)

 

 

 

Voorzitters   Erik Gort
      Wendy Jansen
  Toernooileider   Mieke Blüm
bangerttoernooi@gmail.com
  Bankrekening   NL12 RABO 0135 9805 50
  Financiën   Perry Oud
  Secretaris   Erica Schoenmaker
  Overige leden   Arjan Ettema
      Sandy Broers
      Mirjam de Vries