Veel Jeugdleden van Wings spelen Jeugdcompetitie op verschillende niveaus:

World Tour Rood & World Tour Oranje

Competitie Groen Competitie Geel

World Tour Rood en Oranje najaar 2015

op de zondagen 6 september - 4 oktober - 1 november

Team Rood: Thije van Beek, Femke van den Bergh, Isabo Crama, Gijs Dekker, Loran Drewes, Emma van Hoek de Bruin, Tim Kerckhoven, Seth Koeman, Djoya Langenberg, Pieter Wassenaar en Jorrit Zijlsta

Wedstrijdschema

Rood: Hoe zit 't ook al weer?

• Alle aanwezige kinderen worden ter plekke in 2 groepen verdeeld die door elkaar en tegen elkaar spelen.
  • Er wordt gespeeld in miniveld met rode ballen
  • Er worden alleen enkels gespeeld.
  • Rood speelt korte partijtjes om wie het eerst 7 punten heeft gehaald, dus 7-6 is einde partij, geen games tellen.
  • Serveren gaat om de beurt, mag bovenhands en onderhands (als de bal maar niet eerst stuit) en de service is goed als de bal stuit op of voor de enkelspelzijlijn. In de rally geldt de dubbelspelzijlijn als achterlijn.
  • Er worden geen standen bijgehouden.

Team Oranje 1: Esmée Bakker, Tess Daggelder, Joris Dekker, Christiaan Giavarra, Olek Kerckhoven, Olivier Schaap en Xavier Smeets

WedstrijdschemaUitslagen

Team Oranje 2: Julia Bot, Melle Haring, Sanne Peerdeman, Mare Rebergen, Taeke Schouten en Lucas Vrugt

WedstrijdschemaUitslagen

Oranje: Hoe zit 't ook al weer?

• Er wordt gespeeld op een ¾ baan, de achterlijn ligt halverwege de servicelijn en baseline.
  • Er wordt met Oranje ballen gespeeld.
  • Er worden enkels en dubbels gespeeld, waarbij de dubbelpartner zoveel mogelijk van de eigen vereniging is. De dubbels worden ‘ad random’ door een computerprogramma (Tenniskidsplanner) samengesteld. De enkels spelen in het enkelveld (volledige breedte), de dubbels in het dubbelveld (incl.tramrails).
  • Oranje speelt partijen om twee gewonnen tiebreaks, waarbij iedere tiebreak gaat om 7 punten met een verschil van 2 punten.
  • Er worden alleen partijresultaten bijgehouden zoals winnaar of verliezer, bijv. Pietje wint, Jantje verliest. Iedere speeldag zal een ploeg binnen de afdeling dagwinnaar kunnen worden.

!!! Vrijwilligers!!!

Wij zijn op zoek naar senior- of oudere jeugdleden die zouden willen helpen bij het tellen bij de wedstrijden van de World Tour.

--> 1 x per maand op de eerste zondag van de maand tussen maart en november

--> Geef je zo snel mogelijk op bij Noud Drewes

Kijk voor meer informatie ook op www.tenniskids.nl

KNLTB-competitie Ariadne Polderman