MijnKNLTB is vernieuwd!

Zoals wellicht bekend is de KNLTB druk bezig met het vernieuwen van alle computersystemen. Vanaf 13 februari 2018 is het oude MijnKNLTB daarom niet meer beschikbaar. Hiervoor is MijnKNLTB.toernooi.nl in de plaats gekomen.

MijnKNLTB.toernooi.nl vervangt niet alleen het oude MijnKNLTB, maar ook www.toernooi.nl. Het is nu dé plek waar je alle informatie kunt vinden over competities en toernooien. Je kunt je hier ook inschrijven voor toernooien, competitiestanden bekijken, invullen etc.

Registreren
Je moet je wel eenmalig opnieuw registeren. Dit doe op je MijnKNLTB.toernooi.nl via de button “Registreer snel op MIJNKNLTB.NL”. Daarna kun je op MijnKNLTB.toernooi.nl inloggen met de inloggegevens die je misschien al eens hebt aangemaakt voor de oude site www.toernooi.nl. Heb je geen inloggegevens dan moet je die aanmaken of opvragen via “wachtwoord vergeten” of “loginnaam vergeten”.

Gegevens niet juist?
Onder de button “Lidmaatschap” in MijnKNLTB.toernooi.nl staan je gegevens zoals deze bekend zijn bij de KNLTB en dus ook in de ledenadministratie staan. Klopt hier iets niet, geef het door aan Nicole van Beckhoven, ledenadministratie@ltcwingsblokker.nl.

KNLTB ClubApp
Wellicht heb je ook al het een ander gehoord over de nieuwe KNLTB ClubApp. Deze app vervangt de "MijnKNLTB" App. Als vereniging zijn we aan het onderzoeken welke functionaliteit we graag willen aanbieden aan onze leden. Van sommige functies weten we al dat we dit niet gaan
doen, zoals het afhangen van banen via de app.

Wat wel kan, is het zoeken van contactgegevens van mede clubleden. Deze gegevens zijn alleen toegankelijk voor clubleden, dus niet voor mensen van buitenaf. Een andere functionaliteit die interessant is, is het versturen van push-berichten. Bv. een herinnering voor de inschrijving van een toernooi. Of een berichtje dat de banen niet bespeelbaar zijn vanwege de vorst.

Je kunt de app downloaden via de app-store op je telefoon. Inloggen doe je met je bondsnummer en het wachtwoord dat je ook gebruikt voor de nieuwe bardienstplanner. De mogelijkheden zijn nog beperkt, maar zoals gezegd, binnenkort meer.

De belangrijkste websites:
  1. Invullen bardiensten: mijn.knltb.club.
  2. Inschrijven toernooien, competitiestanden etc.: MijnKNLTB.toernooi.nl.