Lidmaatschapsmogelijkheden

NIEUW: Ouder-kindlidmaatschap. Kijk hier voor meer informatie.

Bij L.T.C. Wings-Blokker kun je jaarlid, winterlid of competitielid worden. We hebben geen wachtlijst, dus je kunt direct lid worden.

De inschrijfformulieren kun je hieronder downloaden. Klik op de afbeelding naast het betreffende lidmaatschap of de link in de tekst.

Heb je vragen?
Neem contact op met Hanne Dijkhuis
E-mail: ledenadministratie@ltcwingsblokker.nl
Tel: 0229-508162 / 06-53779145

Inschrijfformulier jaarlidmaatschap

Jaarlidmaatschap
  • Lidmaatschap van januari t/m december. Je kunt het hele kalenderjaar tennissen.
  • Inclusief KNLTB-lidmaatschap: deelname aan clubactiviteiten en open toernooien is mogelijk.
  • Contributie: € 115,- voor senioren, € 57,50 voor junioren.
  • Inschrijfgeld eenmalig: € 15,-.
  • Download het inschrijfformulier "jaarlidmaatschap", vul het in en stuur/mail het samen met een pasfoto naar de ledenadministratie.

Extra voordeel voor jeugdleden
Als je tennisles neemt op ons park, draagt L.T.C. Wings-Blokker € 25,- bij aan het lesgeld!

Inschrijfformulier winterlidmaatschap

Winterlidmaatschap

• Lidmaatschap van 1 oktober t/m 31 maart.
  • Contributie: € 60,- voor senioren, € 30,- voor junioren.
  • € 15,- borg voor een tijdelijke pas.
  • Download het inschrijfformulier "winterlidmaatschap", vul het in en stuur/mail het samen met een pasfoto naar de ledenadministratie.

KNLTB-competitielidmaatschap

Ben je lid van een andere tennisvereniging, maar wil je graag bij L.T.C. Wings-Blokker competitie spelen? Dat kan!Inschrijfformulier winterlidmaatschap

NB.: je kunt alleen competitie spelen. Vrij tennissen en deelnemen aan interne Wings-activiteiten is NIET mogelijk. Daarvoor moet je lid zijn.

Opzeggen

Ziekteregeling
Heb je een jaarlidmaatschap en kun je tijdelijk niet tennissen? Maak dan gebruik van de ziekteregeling. Neem hiervoor contact op met de ledenadministratie.