Bangert Toernooi 2019

Terugblik Kleurvisie Bangert Toernooi 2019 bij L.T.C. Wings - Blokker

Wat kunnen we terugkijken op weer een fantastische editie van het open Bangert Toernooi gespeeld van 10 t/m 18 augustus; alweer de 43e editie in jaargang 2019.

Nieuw dit jaar was de naamgeving van het toernooi, het Kleurvisie Bangert Toernooi, dankzij de nieuwe hoofdsponsor Kleurvisie. Heel fijn om voor de komende jaren weer een hoofdsponsor te hebben, we nemen hier onze “klep” voor af.

Vertrouwd als altijd voelde het superstrak versierde tennispark en de gezellig aangeklede kantine. Dit jaar stond in het teken van Duitse vakantiesferen, maar dit zal jullie vast niet zijn ontgaan gezien de negen dagen lang grijsgedraaide Duitse playlist. Ook geweldig om te zien, zijn de altijd vele, trouwe en enthousiaste deelnemers die op ons toernooi afkomen. Deze toernooiweek hebben we kunnen genieten van 200 wedstrijden en meer dan 300 spelers waarvan altijd ruim een derde lid is van onze eigen vereniging, leuk om te zien!

Op basis van de weersvoorspellingen voorafgaand aan het toernooi dachten we een uitdaging te gaan hebben om alle wedstrijden goed te kunnen spelen. Gelukkig waren de weergoden Oosterblokker gunstig gezind, op een winderige eerste dag en een enkele bui gedurende het toernooi na.

Elk jaar genieten we weer van de hoge dosis aan sportiviteit die de spelers en toeschouwers meebrengen op het tennispark. En niet alleen zijn wij druk met de organisatie; vele commissies en vrijwilligers zetten zich vol overgave in om het toernooi tot een succes te maken. Heel mooi om te zien en hopelijk kunnen we op jullie blijven rekenen. Ook de steun van de vele sponsors die het toernooi elk jaar weer mogelijk maken door allerlei giften in diverse vormen waarderen we ontzettend.

Waar we ook elk jaar naar uitkijken met z’n allen is de traditionele feestavond op de zaterdag voor de finalezondag. Dit jaar was de hunkering niet minder met een muzikale omlijsting om van te smullen: Adriaan Hiemstra met heerlijke livemuziek en een spetterend optreden van blaaskapel De Bloknoten! En wat was het druk dit jaar! Met de gehouden loterij vielen dan ook 'viele Leute' in de (schitterende) prijzen. We kijken hier met trots op terug; hopelijk jullie ook op onze lederhosen en dirndls.

En dan is het zover… it’s a wrap… de organisatie van het Kleurvisie Bangert Toernooi 2019 was onze laatste klus als Bangertcrew. Na zes jaar het met super veel plezier gedaan te hebben, dragen we het stokje over aan gelukkig een nieuwe Bangertploeg! We zijn blij dat er een groep enthousiastelingen zich heeft aangemeld om dit geweldige toernooi in week 33 te blijven organiseren. We hebben van hen al goeie ideeën gehoord; jullie gaan zeker van hen horen! Met een goed gevoel kunnen we dus uitkijken naar het toernooi in 2020, vanzelfsprekend helpen we daar waar nodig.

Onze slotzin kan gelukkig ongewijzigd blijven: graag tot ziens in week 33 bij “de Bangert" op het tennispark van L.T.C. Wings - Blokker!

Met sportieve groet,

De Bangertcrew (Erik, Wendy, Mieke, Sandy, Perry, Erica, Mirjam, Arjan)

Zie hier de link naar de uitslagen.