Clubkampioenschap gemengd dubbel en enkel

Hallo leden van Wings,

Hierbij nodigen we jullie uit om mee te doen met de komende Clubkampioenschappen Gemengd dubbel en enkel (heren- en dames) voor seniorenleden van Wings. Er zal gespeeld worden in een korte periode: van 4 september – 8 september.  En belangrijk: dit keer zijn verhinderingen beperkt toegestaan!

In juni zijn we gestart om de clubkampioenschappen in een nieuwe vorm aan te bieden. Hiermee proberen en hopen we meer deelnemers te trekken; hoe meer deelnemers hoe leuker natuurlijk. De komende clubkampioenschappen kan er PER KOPPEL maximaal één verhindering op een doordeweekse avond worden opgegeven en maximaal één dagdeel van de zaterdag ONGEACHT HET AANTAL ONDERDELEN DAT JE SPEELT. Je kunt je zowel in het Gemengd dubbel en Enkel inschrijven, in beide categorieën voor maximaal een onderdeel.

Er wordt gespeeld in poules, met een kwalificatiefase. De kwalificatiewedstrijden duren een uur. De wedstrijden in de poule worden zoveel mogelijk op dezelfde avond (doordeweeks tussen 18:00 uur - 23:00 uur) of op een deel van de zaterdag (‘s middags, ‘s avonds) gespeeld. Een koppel en/of enkelspeler speelt op een avond of op zaterdag maximaal 2 keer een uur, met tussendoor (tenminste) een uur om te herstellen. Hoeveel avonden voorafgaande aan het weekend nodig zijn, hangt af van het aantal inschrijvingen en de grootte van de poules. Alle finales worden op zondag 8 september gespeeld en dan wordt niet op tijd gespeeld; je wint door als eerste 2 sets te pakken.

Bij inschrijving voor één categorie speel je, afhankelijk van de poulegrootte, de kwalificatiewedstrijden op 1 of 2 dagen. Bij een verhindering streven wij dat ook na, maar dat is wellicht niet altijd haalbaar. (Bij deelname aan beide onderdelen zal je op meer dagen moeten spelen. Wanneer je je kwalificeert, speel je de finale op 8 september.

De nieuwe opzet vraagt een strakke planning. Kun je doordeweeks niet eerder starten dan 19:00 uur vanwege werk, geef dit dan bij je inschrijving aan bij Opmerkingen. Dan gaan we hier rekening mee houden. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen zullen wij onderdelen soms moeten samenvoegen zodat er toch lekker getennist kan worden.

Voor de Gemengd dubbel, schrijf het liefst in met partner. Alleen inschrijven kan natuurlijk ook, dan proberen wij een maatje voor je te zoeken.

Klik HIER om in te schrijven.

Inschrijven kan t/m woensdag 28 augustus

Hierna gaan we aan de slag met de indeling en laten we weten in welke poule je zit en op welke avond(en) je poulewedstrijden worden gespeeld. Hopelijk spreekt deze nieuwe opzet jullie aan en schrijven jullie massaal in voor “de club”!

Met sportieve groet,

Wedstrijdcommissie Wings