Wings-Clubkampioenschappen

Wings-Clubkampioenschappen van 7 -11 september  Op Herhaling!

De eerste versie van de clubkampioenschappen sinds Corona, dit voorjaar in juni bleek niet aan te slaan. Zat Corona nog in de benen, waren de leden er conditioneel nog niet klaar voor of was het inschrijven te lastig?  Zijn clubkampioenschappen inmiddels uit de tijd? We weten het niet.

Dat weerhoudt de Activiteitencommissie (AC) er echter niet van om de Wingsleden wederom een mogelijkheid te bieden de krachten te meten met andere clubleden. De AC denkt dat de dubbels de grootste kans op deelname bieden. Daarom organiseert de AC in september wederom de club-dubbel-kampioenschappen. Omdat de AC graag zoveel mogelijk leden de gelegenheid wil bieden om er aan mee te doen, mag er ingeschreven worden voor zowel het heren-, dames- als mixdubbel-kampioenschap. Met daarbij ook de mogelijkheid om voor 2 categorie├źn in te schrijven!

De AC zal haar uiterste best doen om straks iedereen in te delen. Dan kan best lastig worden met 3 soorten dubbels, dus de AC rekent ook op flexibiliteit van de deelnemers (die deelnemen aan 2 categorie├źn). Hou de verhinderingen zo beperkt mogelijk, want anders wordt het (te) moeilijk voor de AC om het wedstrijdschema voor iedereen rond te krijgen.

De kwalificatiewedstrijden worden door de week vanaf woensdag 7 september gespeeld.  Op zondag 11 september staan de finales gepland, die gaan over 2 gewonnen sets, met eventueel een supertiebreak. Er kan vanaf maandag ingeschreven worden via Wings Clubkampioenschappen Dubbel en Mix senioren september 2022 | Toernooi.nl Inschrijven is mogelijk tot 1 september.

Schrijf je in en doe mee!