Corona update: Avondklok vervalt vanaf 28 april

Avondklok vervalt, huidige maatregelen verlengd

Het kabinet heeft op dinsdag 20 april aangekondigd dat een paar kleine versoepelingen mogelijk zijn. De avondklok vervalt vanaf woensdag 28 april. De huidige maatregelen voor de sport blijven van kracht.

We vertrouwen er op dat alle leden de regels in acht nemen, zodat iedereen veilig kan blijven tennissen.

Gewijzigde maatregelen vanaf 28 april

• De avondklok vervalt.
  • We mogen op het tennispark weer tot 23.00 uur tennissen.
  • Laatste afhangmogelijkheid is van 22.00 tot 23.00 uur.

Maatregelen die worden verlengd

• Volwassenen vanaf 27 jaar mogen tennissen met maximaal 4 personen, alleen buiten. Zij houden 1.5 meter afstand. Dubbelen mag dus, bij voorkeur in 2 vaste koppels van 2 personen.
    Houd altijd 1.5 meter afstand tot het andere koppel en je medespeler. Wedstrijden zijn nog niet toegestaan, dus geen interne competities.
  • Voor trainingen met volwassenen vanaf 27 jaar geldt een maximale groepsgrootte van 4 personen per baan op 1.5 meter afstand, dit is exclusief trainer. Alleen buiten.
  • Jeugd en jongvolwassenen tot en met 26 jaar mogen spelen en trainen in groter groepsverband, alleen buiten.
    Zij hoeven tijdens het sporten onderling geen 1.5 meter afstand te houden.
    Interne wedstrijden op de club zijn toegestaan.T
  • Er worden geen (officiële) wedstrijden zoals competities en toernooien gespeeld.
  • Publiek is niet toegestaan, dus ouders kunnen niet blijven kijken bij hun kinderen.
  • Kantine, kleedkamers en douches zijn dicht.

Meer info?
We kunnen ons voorstellen dat bovenstaande informatie vragen bij je oproept. Klik hier voor de KNLTB pagina met alle veelgestelde vragen en antwoorden rondom tennis en het coronavirus.