Senioren onder voorwaarden weer de baan op

We hebben van de gemeente Drechterland toestemming gekregen om onze banen open te stellen voor onze leden. Er kan dus weer getennist worden op de banen. Wel hebben we een aantal regels vastgesteld voor de komende periode. Hier volgen de belangrijkste:

1. Als je niet lekker bent, niet tennissen. (verkoudheid, grieperig, zere keel, loopneus en koorts of verhoging)
  2. Thuis afhangen en reserveren. Dit kan via de KNLTB app, die ieder lid kan downloaden. Het wijst zich vervolgens vanzelf. Of zie hier de instructie. Vanaf dinsdag 12 mei om 17.00 uur kan er afgehangen worden.
  3. Er kan alleen ge-enkeld worden geen dubbelspel
  4. Niet spelen naast een bezette les baan.
  5. Spelen op het hele uur.
  6. Max. 1 uur op een avond per persoon.
  7. Zelf zorgen voor desinfectie materiaal.
  8. Niet blijven hangen na afloop.
  9. De kantine en de kleedkamers blijven gesloten
  10. Ter controle, kijk naar de algemene regels volgens NOC / NSF protocol. Deze zijn toegevoegd aan deze nieuwsbrief en hier te vinden op onze website.

We verwachten dat iedereen zich aan deze spelregels gaat houden. Alleen op die manier mag er gespeeld worden. Er zal controle plaatsvinden en wanneer er teveel mensen op de banen zijn kan het gebeuren dat de gemeente ons park weer gaat sluiten. We zullen onze leden tijdig informeren als er wijzigingen komen en er wellicht weer dubbel gespeeld kan gaan worden. Veel plezier in de komende weken