Lockdown verlengd t/m 2 maart: tennis blijft mogelijk

Het kabinet heeft op dinsdag 2 februari 2021 aangekondigd dat de ‘lockdown’ wordt verlengd met 3 weken.
We vertrouwen er op dat alle leden de regels in acht nemen, zodat iedereen veilig kan blijven tennissen.
De maatregelen zijn gelijk gebleven. Hieronder vind je de belangrijkste punten.

Wat betekent dit voor tennis?

• Volwassenen vanaf 18 jaar mogen tennis spelen met 2 personen, alleen buiten.
    Zij houden 1.5 meter afstand. Alleen enkelspel is dus toegestaan.

• Voor trainingen geldt maximaal 2 volwassenen op een baan buiten (excl. trainer).

• Jeugd t/m 17 jaar mag spelen en trainen in groter groepsverband, alleen buiten.
    Zij hoeven tijdens het sporten onderling geen 1.5 meter afstand te houden.

• Tennis in een binnen accommodatie is niet toegestaan, ook niet in een blaashal.

• Er worden geen wedstrijden gespeeld.

• Publiek is niet toegestaan, dus ouders kunnen niet blijven kijken bij hun kinderen

• Kantine, kleedkamers en douches zijn dicht.

Meer info

We kunnen ons voorstellen dat bovenstaande informatie vragen bij je oproept. Klik hier voor de KNLTB pagina met alle veelgestelde vragen en antwoorden rondom tennis en het coronavirus.