Maakkennismettennis

Wat kun je verwachten bij de actie "Maak kennis met tennis"?

We zijn een gezellige vereniging met ongeveer 400 leden en zes tennisbanen.
Als je deelneemt aan deze actie kun je drie maanden (september, oktober en november 2021) kennis maken met de tennissport voor maar € 33,- (excl. borg € 15,- voor je pas).

Daarvoor krijg je een pas waarmee je in die periode een baan af kunt hangen.
Om dat te kunnen doen moet je wel de KNLTB club app downloaden op je telefoon.
Je krijgt hiervoor van ons een instructie. Voor de pas betaal je € 15,-- borg en die krijg je natuurlijk terug als je de pas weer inlevert.

We bieden je ook vier tennislessen aan in de periode september en oktober.
Deze lessen wordengegeven door tennisschool All-Inn op de tennisbanen van ons park.
De tennisschool neemt begin september contact met je op om de lessen in te plannen.
Ook kun je in de maanden september tot en met november deel nemen aan alle activiteiten binnen onze vereniging. Je krijgt daar steeds een uitnodiging voor via de e-mail.

Tot slot hebben we een aantal leden beschikbaar om jullie als buddy te begeleiden binnen Wings. Zij kunnen en willen al je vragen beantwoorden en helpen je daar waar dit nodig is. Zij zullen ook met jullie nog een aantal activiteiten organiseren. Wanneer je geen racket hebt is dit geen bezwaar.

Je kunt een racket lenen voor de proefperiode. We hopen dat jullie veel plezier gaan beleven aan tennis en dat jullie na deze proefperiode lid willen blijven van Wings.

Aanmelden kan tot en met vrijdag 3 september 2021.
Stuur een mail naar [email protected] en we nemen zo snel
mogelijk contact met je op.