KNLTB tennis en coronavirus advies

Beste leden,

Het kabinet neemt verregaande maatregelen in de strijd tegen het coronavirus. Ook scholen, horeca en sportclubs moeten dicht om verspreiding van het virus tegen te gaan. Wings volgt het advies en de richtlijnen die zondag jl. zijn afgegeven en sluit zich aan bij de oproep van de KNLTB en NOC*NSF.

Toegang tot het park en het clubhuis is voor leden niet meer toegestaan, m.u.v. het bestuur. De mogelijkheid om met uw ledenpas het park te openen wordt geblokkeerd. De maatregelen gaan in vanaf heden en gelden t/m 6 april. Ook alle bardiensten t/m 6 april worden geschrapt uit het rooster. Wij hopen dat deze vrijwiligers zich inschrijven voor diensten later dit jaar.

Meer informatie over de gevolgen voor de competitie en toernooien leest u hier op de website van de KNLTB.

Blijf gezond en let op elkaar.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur

-------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE 16 maart

De volgende evenementen gaan niet door:

• KIA tenniskids competitie op 22 t/m 29 maart en 5 april
  • De eerste speeldag van de voorjaarscompetitie op 4,5 en 6 april

Zie hieronder de link naar de KNLTB site over de gevolgen voor de tenniscompetities.

Tennis en het coronavirus

Tennisvereniging Wings volgt het advies en de richtlijnen die zijn afgegeven en sluit zich aan bij de oproep van De KNLTB.

knltb advies tennis en coronavirus

Vandaar dat de volgende activiteiten worden afgelast:

- follow up schooltennis / kennismaking jeugd op 14 maart

- lente toernooi jeugd op 15 maart

- ALV op 17 maart

- Openingstoernooi op 21 maart

- Eerste speeldag Rode en Oranje competitie jeugd op 29 maart

Trainingen en vrij tennissen op de club kan vooralsnog doorgaan, mits de richtlijnen van het RIVM in acht genomen worden.