RaboClubSupport: Stem jij ook voor 25 oktober op Wings?

16 oktober 2020

Stem jij ook op Wings bij de Rabo ClubSupport?

Ook dit jaar biedt de Rabobank met de Rabo ClubSupport zijn kennis, netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst.

Stemmen kan nog tot 25 oktober!

Met het geld dat we via deze actie ontvangen willen we een nieuwe tent aanschaffen voor ons terras.

Hoe kun je stemmen?

Door in te loggen in de app of via de website van de Rabobank en via 'Zelf regelen' en vervolgens 'Mijn Lidmaatschap' kan je klikken op Rabo ClubSupport.

1. Log in en ga via 'Zelf regelen' naar 'Lidmaatschap’ en druk daarna op de knop 'ClubSupport'.
  2. Druk op 'Selecteer je favoriete clubs' om vervolgens naar de deelnemers te gaan.
  3. Kies minimaal drie en maximaal vijf clubs en druk dan op 'Stap 2'.
  4. Verdeel vijf stemmen over de door jouw gekozen clubs.
  5. Druk daarna op 'Stemmen indienen' om je stem uit te brengen.

Mag ik ook stemmen als ik geen klant ben van de Rabobank?

Nee, dat kan niet. Om te kunnen stemmen moet je een betaalrekening hebben en lid zijn van de Rabobank.

Waarom mag je alleen stemmen als je lid bent van de Rabobank stemmen op een club?

Als coöperatie geeft Rabobank jaarlijks een deel van de winst terug aan de maatschappij. Door lid te worden, beslis je mee welke maatschappelijke initiatieven de Rabobank ondersteunt.

Alvast bedankt voor je stem!