RaboClubSupport: Stem jij ook voor 27 september op Wings?

04 september 2022

Stem jij ook op Wings bij de Rabo ClubSupport?

Ook dit jaar biedt de Rabobank met de Rabo ClubSupport zijn kennis, netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst.

Stemmen kan van 5 september tot en met 27 september!

Met het geld willen we mensen stimuleren lid te worden van onze vereniging en kennis laten maken met tennis.

Hoe kun je stemmen?

Door in te loggen in de app of via de website van de Rabobank via de link https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport

1. Klik op 'stem nu' en log in.
  2. Druk op 'Selecteer je favoriete clubs' om vervolgens naar de deelnemers te gaan.
  3. Kies minimaal drie en maximaal vijf clubs en druk dan op 'Stap 2'.
  4. Verdeel vijf stemmen over de door jouw gekozen clubs.
  5. Druk daarna op 'Stemmen indienen' om je stem uit te brengen.

Mag ik ook stemmen als ik geen klant ben van de Rabobank?

Nee, dat kan niet. Om te kunnen stemmen moet je een betaalrekening hebben en lid zijn van de Rabobank.

Waarom mag je alleen stemmen als je lid bent van de Rabobank stemmen op een club?

Als coöperatie geeft Rabobank jaarlijks een deel van de winst terug aan de maatschappij. Door lid te worden, beslis je mee welke maatschappelijke initiatieven de Rabobank ondersteunt.

Alvast bedankt voor je stem!