Wings sluit t/m 6 april

16 maart 2020

Beste leden,

Het kabinet neemt verregaande maatregelen in de strijd tegen het coronavirus. Ook scholen, horeca en sportclubs moeten dicht om verspreiding van het virus tegen te gaan. Wings volgt het advies en de richtlijnen die zondag jl. zijn afgegeven en sluit zich aan bij de oproep van de KNLTB en NOC*NSF.

Toegang tot het park en het clubhuis is voor leden niet meer toegestaan, m.u.v. het bestuur. De mogelijkheid om met uw ledenpas het park te openen wordt geblokkeerd. De maatregelen gaan in vanaf heden en gelden t/m 6 april. Ook alle bardiensten t/m 6 april worden geschrapt uit het rooster. Wij hopen dat deze vrijwiligers zich inschrijven voor diensten later dit jaar.

Meer informatie over de gevolgen voor de competitie en toernooien leest u hier op de website van de KNLTB.

Blijf gezond en let op elkaar.

Met vriendelijke groet,

De volgende evenementen gaan niet door:

* Speeldagen Tenniskids KIA competitie op 22 t/m 29 maart en 5 april

* De eerste speeldag van de KNLTB voorjaarscompetitie op 4,5 en 6 april