Winter kunstgras competitie 2021

OPROEP voor deelname !!

Na een gedwongen rustjaar willen we graag dit jaar met een aantal verenigingen weer een Winter Kunstgras toernooi samenstellen.

Sinds een aantal jaar wordt door een groep verenigingen in de regio een gezelligheidscompetitie gespeeld. Teams bestaan in principe uit 2 dames en 2 heren, er worden  (op tijd 1 uur) een herendubbel, damesdubbel en 2 gemengd dubbels gespeeld.

Op een 5-tal zondagen gedurende de maanden november t/m februari ontmoeten de verenigingen elkaar.  Deze vorm staat los van de KNLTB wintercompetitie.

Het is de bedoeling dat tijdens zo’n wedstrijdronde telkens een paar teams van een vereniging een uitwedstrijd spelen, terwijl de andere teams dan thuis spelen tegen teams van dezelfde tegenstander. Helaas loopt de belangstelling de laatste jaren wat terug.  Wings heeft het afgelopen versie met maar 4 teams deelgenomen, terwijl in de optimale situatie ruimte is voor 8 teams per vereniging.

Omdat ook bij de andere vereniging de animo terug loopt willen we nu graag weten of we dat tij kunnen keren, het is een gezellige manier van tennissen tegen teams van andere verenigingen uit de regio. Vandaar nu mijn oproep aan de Wings leden of er wellicht (vrienden)groepjes zijn die het leuk zouden vinden komende winter hier aan deel te gaan nemen.

En het motto is heel duidelijk, gezelligheid en tennissen gaan hier heel goed samen !!

Ik ben heel benieuwd naar de reacties

Groet,  Jan Koen

Om een indicatie te hebben zou ik graag uiterlijk 10 september willen weten of zich nieuwe gegadigden aanmelden.