Kleurvisie Bangert Toernooi 2019

Clubhuis
10-8-2019 08:00 - 18-8-2019 18:00

Schrijven jullie je weer in voor het altijd gezellige open Kleurvisie Bangert Toernooi?

Leuk, de inschrijving is geopend en hopelijk zijn jullie weer massaal van de (tennis)partij! Van 10 t/m 18 augustus wordt op het tennispark van L.T.C. Wings - Blokker de 43e editie van ons toernooi gespeeld.

Sportiviteit en gezelligheid trekken samen op tijdens de “9-daagse van Blokker”. Het toernooi trekt jaarlijks tussen de 350 en 400 deelnemers die meedoen in categorie 4 t/m 8 in de onderdelen heren- en damesdubbel, gemengd dubbel en enkel.

De toernooiweek zal in Duitse vakantiesferen worden gebracht. Rondom het tennis wordt er van alles georganiseerd zoals activiteiten voor de jeugd en op zaterdag 17 augustus de altijd spetterende feestavond. De feestavond zal dit keer dan ook een Duits tintje krijgen met een muzikale omlijsting om van te smullen! Ook is er weer een heuse loterij met schitterende prijzen.

Natuurlijk kunnen we ook dit jaar weer jullie hulp gebruiken bij de opbouw en versiering van ons tennispark op vrijdag 9 augustus van 10:00 uur tot 14:00 uur. Ook zijn we weer op zoek naar appeltaartenbakkers of apfelstrudelkunstenaars. Zin om te helpen? Mail dan graag naar [email protected]

Klik verder HIER om in te schrijven en tijdig “uw campingplek te reserveren” of ga naar mijnknltb.toernooi.nl en zoek op Bangert.

Inschrijven kan t/m zondag 28 juli.

Graag tot ziens in week 33 (10 t/m 18 augustus) bij “de Bangert" op het tennispark van L.T.C. Wings - Blokker!

Met sportieve groet,

Bangertcommissie (Erik, Wendy, Mieke, Sandy, Perry, Erica, Mirjam, Arjan)