Tennisschool

Tennisschool ALL-IN verzorgt de tennislessen bij L.T.C Wings in Blokker sinds april 2012. We bieden tennislessen aan jeugd en volwassenen, van beginner tot de betere wedstrijdtennissers, alle leden zijn welkom!

 

Van april t/m september verzorgen we in principe 18 lessen op de buitenbanen van de vereniging aan leden van de vereniging. Gedurende het winterseizoen van oktober t/m maart traint de jeugd 22 weken overdekt in Tenniscentrum De Koedshal in Oosterblokker. Volwassenen kunnen ervoor kiezen om in het winterseizoen 17 weken op de buitenbanen les te volgen of ook 22 weken overdekt tennisles te volgen. Er zijn lesmogelijkheden van maandag t/m vrijdag (in de winter in de hal ook op zaterdag).  Aanmelden voor het zomerseizoen kan in principe tot 25 februari en voor het winterseizoen t/m 25 augustus door naar ons te mailen of te bellen. Maar ook op ieder ander moment mag u altijd contact met ons opnemen om te kijken wat we nog kunnen bieden. Losse individuele lessen zijn vaak ook midden in een seizoen te boeken.

 

Sinds april 2018 is het jeugdplan van L.T.C .Wings Blokker van start gegaan. Het jeugdplan is bedoeld voor de jeugd die graag net wat meer tijd aan tennis wil besteden. Zo kunnen ze snel beter worden en en in een aantal jaren doorgroeien naar een echte wedstrijdtennisser op hoog niveau. Als tennisschool ondersteunen we dit jeugdplan uiteraard, maar we geven zeker ook aandacht aan de jeugd die gewoon lekker één keer per week de training volgt en af en toe eens meedoet met een gezellige tennismiddag of toernooitje. Voor ons staat een ieder die enthousiast is van tennis op de eerste plaats!

 

Voor vragen met betrekking tot de tennislessen, het jeugdplan, acties voor pure beginners of andere informatie over de vereniging, mag u ons altijd mailen op [email protected]  Doordeweeks is onze administratie tussen 09:00 en 14:00 uur ook goed bereikbaar op 0229-260 771.

 

We wensen een ieder veel tennisplezier bij Wings!

 

Joris Kleinloog

Tennisschool ALL-IN

0229-260 771