Lidmaatschapsmogelijkheden

Ouder-kindlidmaatschap. Kijk hier voor meer informatie.

Bij L.T.C. Wings-Blokker kun je jaarlid, winterlid of competitielid worden. We hebben geen wachtlijst, dus je kunt direct lid worden.

Jaarlidmaatschap
  • Lidmaatschap van januari t/m december. Je kunt het hele kalenderjaar tennissen.
  • Inclusief KNLTB-lidmaatschap: deelname aan clubactiviteiten en open toernooien is mogelijk.
  • Contributie: € 115,- voor senioren, € 57,50 voor junioren.
  • Inschrijfgeld eenmalig: € 15,-.

Winterlidmaatschap

• Lidmaatschap van 1 oktober t/m 31 maart.
  • Contributie: € 60,- voor senioren, € 30,- voor junioren.
  • € 15,- borg voor een tijdelijke pas.

KNLTB-competitielidmaatschap

Ben je lid van een andere tennisvereniging, maar wil je graag bij L.T.C. Wings-Blokker competitie spelen? Dat kan! Per competitie (voorjaar/zomer/najaar/winter) betaal je € 25,-.

NB.: je kunt alleen competitie spelen. Vrij tennissen en deelnemen aan interne Wings-activiteiten is NIET mogelijk. Daarvoor moet je lid zijn.

Extra voordeel voor jeugdleden
Als je tennisles neemt op ons park, draagt L.T.C. Wings-Blokker € 25,- bij aan het lesgeld!

Heb je vragen?
Neem contact op met Hanne Dijkhuis